Cultureel Management

Hieronder vind je een overzicht met projecten waarin ik betrokken ben of geweest,

Culturele broedplaats de Voetnoot Almere

Een stad kan niet zonder creatieve bedrijven: die zorgen voor inspiratie enenergie! De Voetnoot is het bruisende creatieve centrum van stadhart Almere. Sinds 2014 ben ik voorzitter van de Voetnoothuurdersvereniging.

Bevrijdings Festival Flevoland

Vanaf 2010 zit ik in het productieteam van het Bevrijdings Festival Flevoland. BFF (Bevrijdings Festival Flevoland) is een activiteit van de Stichting Bevrijdingsfestival Flevoland. BFF is het grootste en beste bezochte festival (70.000 p) van Flevoland! Ik zit in het vaste productieteam en gezamelijk zetten we elk jaar een groot festival neer!

Foto van Brian Morgan

.

Nieuw Almeers Peil

Nieuw Almeers Peil is een platform waar jonge ontwerpers uit Almere de mogelijkheid krijgen zich te presenteren door middel van expositie, een vrije ontwerpopdracht, een catalogus en de website www.nieuwalmeerspeil.nl. Ik was festival coordinator voor NAP.

907589502_5_eDvS

Popronde Almere

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland.  De Popronde is voor talentvolle opkomende Nederlandse bands en artiesten dé kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en het netwerk buiten de eigen regio uit te breiden. In elke stad spelen op één avond tientallen bands en acts op zo’n twintig locaties, variërend van bruin café tot poppodium. In 2010 is de Popronde voor het eerst in Almere. Gezamelijk met Jan-Melle Liscaljet heb ik dit festival 3 jaar georaniseerd in Almere waarna we het stokje hebben over gegeven aan een nieuw team.

Popronde

Pionieren in Poort

Pionieren in Poort biedt Happenings in Tijdelijk Museum Almere, een gemeenschappelijke en gedeelde huiskamer in het hart van het Homeruskwartier, een platform voor een nieuwe collectiviteit, een gedeelde identiteit – Pionieren bindt.

Het Concept en ontwerp Pionieren in Poort is bedacht door Claudia Linders in opdracht van Ymere en Museum De Paviljoens. Ik was betrokken als projectmedewerker bij dit project vanuit Museum de Paviljoens.

foto van Jordi Huisman / Museum de Paviljoens