Pionieren in Poort

Pionieren in Poort biedt Happenings in Tijdelijk Museum Almere, een gemeenschappelijke en gedeelde huiskamer in het hart van het Homeruskwartier, een platform voor een nieuwe collectiviteit, een gedeelde identiteit – Pionieren bindt.

Het Tijdelijk Museum Almere bestaat uit een kunstgrasveld omkaderd door een wit houten frame in de contouren van de plattegrond van de Aue Paviljoens van de architecten Robbrecht en Daem, (Kassel 1992, sinds 1994 de huisvesting van Museum De Paviljoens in Almere Stad).

Foto Jordi Huisman / Museum de Paviljoens

 

 

 

 

 

 

 

Concept en ontwerp Pionieren in Poort: Claudia Linders in opdracht van Ymere en Museum De Paviljoens. Vanaf 30 juni 2010 is het geheel aan het publiek, de bewoners van Almere Poort, het museum zo te gebruiken als zij zelf willen. Share your own happening. Voor meer informatie www.pioniereninpoort.nl

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cultureel Management & Product Design